Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че между него и Мохамед

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че между него и Мохамед
Коментари Харесай

Клоп за Салах: Въпросът вече е решен, двамата много се уважаваме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че сред него и Мохамед Салах към този момент няма никаква драма. Както е известно, преди седмица двамата влязоха в спор по време на дуела на мърсисайдцисрещу Уест Хам. Те по този начин и не разкриха какво тъкмо са си споделили.

Ето какво сподели германецът на днешната конференция: 

" Въпросът към този момент е решен, няма проблем. Не знам по какъв начин щяхме да се оправим, в случай че не се познавахме от толкоз дълго време. Но двамата толкоз доста се почитаме, че това не е проблем ".

След абсурда сред двамата се ускориха слуховете, че след края на сезона Салах няма да остане на " Анфийлд ". Със сигурност тогава си потегля и мениджърът, поради което германецът не желае да разяснява тематиката с бъдещето на нападателя.

" Трябва да свикнете, че това към този момент не е мой проблем. Не считам, че би трябвало да приказвам за това. Други хора ще вземат решение, изключително самият Мо ".

Въпросното напрежение сред двамата се появи на фона на неубедителните резултат на отбора, поради които " алените " към този момент нямат съвсем никакви шансове за купата в конкуренцията на Манчестър Сити и Арсенал. На фона това Ливърпул най-малко си подсигурява завръщане в Шампионската лига.

" Много съм благополучен, че се класирахме за ШЛ. Това е триумф. Дали всички одобряват това по този метод? Може би не.

Поне към този момент няма напрежение и би било крепко, в случай че можем още веднъж да покажем прекрасен футбол, тъй като последните няколко седмици бяха напрегнати за нас ".

" It's been completely resolved "????

Jurgen Klopp discusses clashing with Mohamed Salah on the touchline during Liverpool's draw at West Ham????
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)  Заради чутовния неуспех на сезона: Ливърпул анулира парада за прощаване с Клоп
Заради чутовния неуспех на сезона: Ливърпул анулира парада за прощаване с Клоп

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР